Steun onze projecten

 • Alle giften – hoe klein ook – zijn meer dan welkom.
  Zo kunnen we met 2,5 euro in Togo of Malawi voor u een boom planten, 10 euro kan goed gebruikt worden voor zaden in de schooltuin, met 400 euro kopen we alle materiaal – kruiwagens, spaden, schoffels en gieters- voor de groentetuin en schenkt u 1000 euro, dan kunnen we door lokale metsers en schrijnwerkers een hok laten bouwen en 100 kippen kopen.
 • Van de inkomsten ging de voorbije 7 jaar gemiddeld 94% rechtstreeks naar onze projecten in Afrika (zie ook verder op het Financieel Jaaroverzicht)

  sssssssssssssssssssssss
 • Steun deze projecten van Terr@dialoog door te storten op rekening :

  Terr@dialoog vzw
  IBAN: BE70 4694 1615 7125
  BIC: KREDBEBB

      Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar

Het attest wordt u toegestuurd in het begin van volgend boekjaar.
Terr@dialoog respecteert de privacy van zijn donateurs en sponsors en zal hun gegevens nóch verspreiden nóch verkopen. U krijgt wel onze Terr@dialoog nieuwsbrief als u een email-adres vermeldt op het contactformulier.

 • Particulieren : Een doorlopende opdracht is een uitstekende methode om uw solidariteit te bestendigen. En waarom zou u Terr@dialoog niet vermelden als begunstigde t.g.v. uw volgend verjaardags- of pensioenfeest ?
 • Scholen kunnen contact opnemen met Terr@dialoog om een solidariteitsactie op te zetten in en mét lokale scholen in Togo of Malawi. Aangepaste lessenpaketten zijn beschikbaar.
 • Met Bedrijven die Terr@dialoog structureel willen sponsoren zullen we een dialoog aangaan om de modaliteiten vast te leggen, rekening houdend met hún wensen en ónze doelstellingen en werkwijze.